DR. FÓNAGY JÁNOS

Full text search

DR. FÓNAGY JÁNOS
DR. FÓNAGY JÁNOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Az MVM-csoport támogatási politikájának fókuszában 2011 óta következetesen az egyetemes és hazai kulturális értékek támogatása, az oktatás, a tudomány, a verseny- és tömegsport támogatása, karitatív tevékenység, valamint a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés áll. Ebben kétségtelenül nagyon sok minden benne van, benne van a film, de például benne van a Zeneakadémia, a Müpa a maga több mint negyven zongorahangverseny-támogatásával is.
Az MVM minden esetben figyelembe veszi a művészek, sportolók munkásságát, szakmai és közönség általi elismertségét; az adott produkció reklámértékének megfelelő, azzal egyenértékű szponzorációt nyújt.
A kampányok megvalósítása minden esetben széles körű tapasztalattal, az ügynökség által javasolt stratégia szerint, maximális szakmai és pénzügyi hatékonysággal történik.
A rendezvényszervezést és kreatív feladatokat ellátó szerződött partnereket is pályáztatási úton választja ki az MVM.
Az MVM reklámköltsége nem tízszereződött meg az elmúlt négy év során, bár kétségtelen - és ez örvendetes -, hogy 2011 óta az MVM-csoport mind tartalmilag, mind kreatív megjelenésében lényegesen intenzívebb kommunikációt folytat a korábbi, kizárólag szűk szakmát célzó kommunikációhoz képest. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a tevékenység növelte az MVM Zrt. és a vállalatcsoport ismertségét és elfogadottságát.
Az MVM rendelkezésre álló hirdetési, támogatási tevékenység-keretösszegét az MVM Zrt. közgyűlése hagyja jóvá, üzleti terv részeként, az éves közgyűlés keretében.
Említette ön Miskolcot, ott az oktatási, tudományos, valamint karitatív területhez kapcsolódóan az elmúlt években a Miskolci Egyetem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítványt (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt és a Bláthy Ottó Alapítványt támogatta az MVM.
Köszönöm a türelmét, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť