MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Pócs János képviselőtársamra reagálok. Teljes mértékben egyetértek vele, mi, jobbikosok is úgy gondoljuk, hogy amiről tárgyalni nem lehet, az eleve a demokráciadeficitet jelzi. Ezért ezúton is biztatom a kormányt, hogy az általam benyújtott nemzeti vidékstratégiát és a Kincsem nemzeti lovasprogramot azon logika mentén, amit a kormánypárti képviselő úr elmondott, legyen szíves a Ház elé hozni. Köszönöm szépen, hogy ezen érvekkel is alátámasztja annak fontosságát, hogy érdemes ezekről a kérdésekről beszélni. Már csak azért is, mert mind a két dokumentum a Fidesz, a kormánypártok részéről került kidolgozásra. Az már egy másik történet, hogy az elmúlt néhány évben elfelejtették ezeket a dokumentumokat megvalósítani. De hát épp itt az ideje, és örülök, hogy Pócs képviselőtársam még egyszer aláhúzta, hogy újra beszéljünk ezekről a nagyon súlyos és fontos problémákról, hiszen gondolom, hogy a kormány nem akar demokráciadeficitbe futni ezen a területen.
És várom államtitkár úr támogatását is, hiszen jól látható, hogy a fideszes képviselők részéről ez megvan már. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť