GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Szívesen látom majd Tállai államtitkár urat az első vasárnapi boltbezáráson, akár odamegyek vele, aztán megkonzultáljuk az emberekkel. (Zaj, közbeszólások a Fidesz soraiból: Az emberek otthon lesznek.)
Tudja, sok minden más, nemcsak a vasárnapi boltbezárás - a korkedvezményt is megvonták az emberektől, internetadó bevezetését akarták, most meg vasárnapi boltbezárás? Harrach képviselőtársam itt ül talán közöttünk (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Nincs itt. - Zaj.), ő azért küzdött itt, hogy az önök által elvett 100 százalékos pótlék 50 százalékra való csökkentése újra emelkedjen, de más képviselőtársa is, Szatmáry, Mengyi, nem tudom, még kik, párban utazva meg ezt akarják lenullázni az elkövetkezendő napokban, akár ma este is már.
Tudják, önöknek fel kellene venni most már azt a pólót, amit a jobbikosok levetettek, vagy kart karba fonva együtt kellene motorozniuk azért, hogy a Magyar Szocialista Párt beadványai, például országgyűlési határozatai teljesüljenek a 40 éves szolgálati idő utáni bevezetés kapcsán a jogosultság tekintetében, hogy nyugdíjba vonulhassanak. (Taps az MSZP soraiban.)
De a vasárnapi boltbezárásról az utolsó mondatom: eszement intézkedések helyett (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) sokkal inkább a nyitva tartáson kellene gondolkodniuk. Addig, amíg tehetik!
Köszönöm szépen, a választ nem tudom elfogadni. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť