KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Attól tartok, hogy nem tudom elfogadni a választ. Nem tudom elfogadni azért, mert miközben február 28-ig voltak kötelesek az önkormányzatok a szociális rendeletük megalkotására, aközben a mai napig sem tudják az önkormányzatok, hogy kik, milyen módon, mennyi támogatást fognak kapni a szociális ellátórendszerükre. Úgy kellett tehát meghozniuk ezeket a támogatásokat, hogy egyáltalán nem tudják az önkormányzatok, milyen helyzetben is lesznek. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének számítása alapján mintegy 40 milliárd forintot vontak ki ebből a rendszerből. Továbbra sem tudjuk tehát azt, hogy ki, milyen módon, hogyan fogja ezt visszaépíteni. Éppen ezért nem tudom elfogadni a választ.
Nem tudom elfogadni azért sem, mert míg ebben az országban 4 millió szegény él, aközben önök folytatják a szegényellenes politizálást. Önök azt mondták korábban, hogy nem hagynak senkit az út szélén. Attól tartok, hogy ebben igazuk van: belökik őket a szakadékba. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť