WITZMANN MIHÁLY

Full text search

WITZMANN MIHÁLY
WITZMANN MIHÁLY (Fidesz): Köszönöm szépen. Miniszter úr válaszát elfogadom. Kérdésem egyik része vonatkozott természetesen a tényleges tartalomra, hiszen a másik része pusztán költői volt, ugyanis nyilván nem várható el a miniszter úrtól az, hogy a szocialista frakció takarékszövetkezeti integrációjával kapcsolatban kialakított álláspontjának a 180 fokos változására magyarázattal szolgáljon. Ez a pálfordulás, azt gondolom, hogy jól mutatja, hogy a szocialistáknak ismét nem a befektetések és a betétesek befektetései voltak a fontosak, a befektetések és a betétesek sorsa volt a fontos, a takarékszövetkezeti átalakulás kérdései, hanem sokkal inkább pillanatnyi politikai érdekeik.
Összefoglalva azt is mondhatnánk, hogy utólag nyugodtan kijelenthetjük, hogy a szocialisták által akkor rendkívüli módon ellenzett takarékszövetkezeti integráció mindenképpen hasznos és szükséges volt, ugyanis az integrációban részt vevő takarékszövetkezetek működése, ahogy miniszter úr is említette, jelenleg is biztosított és stabil. Az ügyfelek megtakarításai pedig biztonságban vannak.
Ezúton is tisztelettel kérem képviselőtársaimat, hogy támogassák a kormányzatot szigorú lépéseiben annak érdekében, hogy a brókerek soha többé ne lophassák el az emberek pénzét. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť