DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Schiffer Képviselő Úr! Nem hallgattam, arról beszéltem, hogy ez egy lehetőség, nem kötelező vele élni. És nyilvánvaló, a jó munkatársak esetében nem is élnek ezzel, viszont megadja lehetőséget a törvény azon járásihivatal-vezetők számára, akik a nem jól dolgozók vagy akár a címüket méltatlanul használók számára a korábbi kétéves teljesítményértékelés helyett két egymást követő teljesítményértékeléssel - amely egyébként megmutatja, hogy milyen munkát végez a kormánytisztviselő - visszaminősítse adott esetben, illetve a munkaköréből más helyre áthelyezze, adott esetben fegyelmi szankció megkezdését is kezdeményezhesse.
Ezek a lehetőségek. Ha ezek nincsenek egy vezető kezében, akkor parttalanná válik az ottani vita ezekről az ügyekről. A jól dolgozókat kevésbé lehet munkára sarkallni, aki pedig kevésbé dolgozik megfelelő módon, az pedig úgy gondolja, hogy bármit megtehet, hiszen a törvény olyan messzemenőkig védi az ő kevésbé alkalmas munkavégzését, amely alapján bebetonozható nyugdíjkorhatárig. A törvény lehetőséget kíván adni ezekkel az eszközökkel a vezető kezébe, éppen az ügyfelek érdekében, éppen a jó munkavégzés érdekében. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť