BURÁNY SÁNDOR

Full text search

BURÁNY SÁNDOR
BURÁNY SÁNDOR (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Ez a válasz egészen egyszerűen elfogadhatatlan, államtitkár úr. Az a baj, hogy önök a győzelmi jelentéseiktől képtelenek észrevenni a valóságot. Egészen egyszerűen példátlan az, hogy ennyi orvos megy külföldre. Egészen egyszerűen példátlan az, hogy ilyen krónikus az ápolóhiány. Egészen egyszerűen példátlan az, hogy miközben az emberek gyógyulni mennek a kórházba, egyre többször hallunk ilyen tragikus esetekről.
Az teljesen mindegy, hogy 3 vagy 5 napos volt ez a holttest. Többnapos holttest nem lehet egy kórház mosdójában észrevétlenül! Egyszerűen elfogadhatatlan az ezzel kapcsolatos példálózás; és államtitkár úr, nem egyedi eset, sajnos.
Azóta Győrben is találtak egy többnapos hullát egy kórházban. Önök ezt megpróbálják megmagyarázni?! Ennél kevesebbért egy miniszternek illene lemondania. Államtitkár úr, megismétlem, ez a válasz elfogadhatatlan. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť