DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ
DR. SZAKÁCS LÁSZLÓ (MSZP): Megértettem. Köszönöm szépen a szót, elnök úr. A Jobbik felszólalását végighallgatva gondolkoztam el rajta, hogy ha végül is nem értenek egyet a jogszabállyal és a céllal, akkor miért fogják támogatni, és ha nem tartják ezt egy fenntartható pályának, akkor miért fogják támogatni. Nyilván ennek van valamilyen másfajta oka.
Egy dologra még szerettem volna kitérni. Amire ki kell térni, az a hét végi közlemény, amit elmondott Németh Szilárd. Németh Szilárd azt mondta, hogy csak 9,7 százalékkal nőttek az energiaárak, ehhez képest 2010-ben 115 forint volt, 2012-ben 136 forint volt köbmétere a gáznak, ez 18 százalék, és nem 2,2 százalékkal, hanem 4 százalékkal nőttek az elektromos áram árai. Ez az önök szavahihetősége ebben a kérdésben. Jó magasra felemelték az árakat, hogy aztán meg rezsicsökkentés néven ezt eladják a népnek. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť