KEPLI LAJOS

Full text search

KEPLI LAJOS
KEPLI LAJOS (Jobbik): Maradt még némi időkeret, ezért én is elmondanám újra szocialista képviselőtársamnak és nyilván mindenkinek, aki itt tartózkodik, hogy attól még, hogy mi nem értünk egyet azzal, vagy azt látjuk, hogy hosszú távon ez a folyamat nem fenntartható, és a kormány belekeveredett egy olyan rezsicsökkentési, nyomott hatósági áras szabályozásba, amely hosszú távon egyébként nem fenntartható, az nem azt jelenti, hogy a jelen pillanatban ahhoz, hogy legalább ameddig az Európai Unió és egyéb külső nyomáskényszerek miatt ezt tartani lehet, addig ne kellene tartanunk. Ha ehhez egy kétharmados törvény támogatása szükséges, akkor mi nem pártérdeket fogunk nézni, hanem azt nézzük, hogy akár még egy fél évig vagy egy évig ezt a hatósági árszabályozást fenn lehessen tartani, ami egyébként nem ellenkezik a mi elveinkkel.
Ha valaki visszanézi valaki a Jobbik programját, a 2010-est, a 2014-est, mi nem mondtunk mást, akkor sem mást, mint hogy bizony szabályozni kell az árakat, és az államnak beleszólása kell legyen ebbe. Nem szabad ezt teljes egészében a piacra hagyni egy olyan szolgáltatás tekintetében, ahol a legérzékenyebb társadalmi rétegek, a legszegényebbek ihatják meg leginkább a levét annak, ha elszabadulnak az energiaárak. Tehát valamiféle befolyásolás mindenképpen kell.
Nem tartjuk ezt a legjobb eszköznek, viszont pillanatnyilag nem mi vagyunk kormányon, ezért nem tudunk mást csinálni (Dr. Hoppál Péter: Pillanatnyilag! Sokáig tartson ez a pillanat!), mint hogy ennek az összetákolt rendszernek egy pici továbbélését segítjük a szavazatunkkal. Köszönöm. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť