VÉCSEY LÁSZLÓ,

Full text search

VÉCSEY LÁSZLÓ,
VÉCSEY LÁSZLÓ, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Ezúton tájékoztatom az Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2016. december 1-jén megtárgyalta a T/12923. számon benyújtott, egyes energetikai tárgyú törvények árszabályozási célú módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ezzel összefüggésben a házszabály 46. §-a alapján 21 igen szavazattal, 6 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett összegző jelentést és összegző módosító javaslatot fogadott el.
Az elfogadott összegző módosító javaslat tartalmazza a Gazdasági bizottság, illetve a Törvényalkotási bizottság 1. hivatkozási számon nyilvántartott saját módosító javaslatát, mely utóbbi esetében a szakbizottsági álláspont egyes részeinek felülírása, felülvizsgálata történt meg. Szükséges megjegyezni, hogy erre a lépésre mindössze az összhang megteremtése céljából volt szükség.
Tisztelt Képviselőtársaim! Hangsúlyozottan kiemelném, hogy az elfogadásra váró javaslat elsődlegesen arra irányul, hogy a rezsicsökkentés abszolút értékét, hatását fenn tudjuk tartani, mi több, az elért eredményekre tekintettel a folyamatot tovább is tudjuk vinni. A fontos cél hangsúlyozása mellett és ennek érdekében kérem tisztelt képviselőtársaimat, a tisztelt Házat, hogy támogassák a törvényjavaslatot. Köszönöm szépen, hogy meghallgattak. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť