DUNAI MÓNIKA

Full text search

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előterjesztők nevében szeretném megköszönni azt a hozzáállást és konstruktivitást, amelyet a bizottsági üléseken tanúsítottak. Ez abból is látható volt, hogy a Törvényalkotási bizottság ellenszavazat nélkül, bár néhány tartózkodás azért volt, de ellenszavazat nélkül támogatta a benyújtott javaslatot.
Azt gondolom, és ez az előterjesztés fő célja is, hogy a magyar népi kultúrát, ezen belül a magyar néptáncot elismerjük ezzel az előterjesztéssel is, és azt szeretnénk, ha ez az elismerés, bár jelképesnek is tűnhet, mindenképpen rávetítené a figyelmet arra, hogy művészeink számára nemcsak a táncművészetben, hanem más ágazatokban is a népi kultúra ugyanolyan fontos és ugyanolyan figyelmet fordítunk rájuk. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť