DR. VARGA LÁSZLÓ

Full text search

DR. VARGA LÁSZLÓ
DR. VARGA LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszterelnök Úr! Nem zavartam össze azzal, amit mondtam, látom, mert nyilvánvalóan egy másfajta választ adott, egy politikai választ, amelyet előre nagyjából elkészített, az én kérdéseim azonban a valós élet alapján és a valódi tapasztalataim alapján jöttek. Azt kell mondjam, hogy például a minimálbéremelésre tett javaslataik is talán elérhetik azt a szintet 2018-ra reálértéken, ami kapcsán 2010-ben volt a minimálbér, hiszen önök azonnal azzal kezdték, hogy megadóztatták a minimálbért, ezzel sikerült a kormányzását kezdenie.
Én a múlt héten Lyukóban fórumoztam - ez Miskolcnak egy nehéz sorsú része -, ahonnan, azt tudom mondani önnek, hogy gyakorlatilag az állam levonult, és most már nemcsak ilyen részeket érint ez a probléma, hanem egyre nagyobb részeket és nemcsak Északkelet-Magyarországon. Önök lemondtak az ország egy részéről, és ez számomra elfogadhatatlan, pedig az a meggyőződésem, hogy Magyarország jövője azon áll vagy bukik, hogy a magyar emberek többsége úgy tud-e felkelni minden reggel, hogy van értelme annak (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy tegye a dolgát, van értelme, hogy ezért az országért dolgozzon. Köszönöm, elnök úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť