DR. VAS IMRE,

Full text search

DR. VAS IMRE,
DR. VAS IMRE, a Honvédelmi és rendészeti bizottság előadója: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A Honvédelmi és rendészeti bizottság a határozati házszabály alapján lefolytatta a törvényjavaslat részletes vitáját. A bizottság a törvényjavaslatot megvizsgálta, és megállapította, hogy az megfelel a határozati házszabály 44. §-ában foglalt követelményeknek.
A bizottság a részletes vita során megtárgyalta a benyújtott módosító javaslatot, megvizsgálva egyben azt is, hogy az megfelel-e a határozati házszabály 42. §-ában foglalt követelményeknek. A bizottság a törvényjavaslathoz érkezett képviselői módosító javaslatokat nem támogatta, de saját módosító szándékot fogalmazott meg, így részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatot nyújtott be. A bizottság a törvényjavaslat céljával egyöntetűen egyetértett, és az ellenzék is pozitívan fogadta. A törvényjavaslat részletes vitáját a bizottság 2016. november 15-én lezárta.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť