MAGYAR ZOLTÁN,

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN,
MAGYAR ZOLTÁN, a Jobbik képviselőcsoportja részéről: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Képviselőtársaim! Kepli Lajos képviselőtársamé a terület, ő most nem tud jelen lenni, talán elég indok az, ha azt mondom, hogy elmúlt éjfél, és 8 órakor kezdtük a mai napot, de nagyon röviden összefoglalnám az ő álláspontját, mert volt szíves és átküldte.
A Jobbik támogatja az egyezmény hazai jogrendben történő elfogadását. Megjegyezzük, hogy minden egyezmény annyit ér, amennyit betartanak belőle. Így kíváncsian várjuk az egyezmény hatálybalépését követően a kormány gyakorlati intézkedéseit is a higany környezetkárosító hatásainak csökkentése érdekében.
Amíg itthon a zöldhatósági rendszer egyre gyengül, nehéz elképzelni, hogy a higany és más nehézfémek környezetbe történő kikerülését megfelelően meg tudnák akadályozni. A felhagyott vegyi üzemek területéről is nagymértékű vegyi szennyezés veszélye áll fenn sok helyszínen az országban. Ezért sokkal radikálisabb intézkedéseket követelünk a veszélyes hulladékok kezelése tekintetében. Ez volt itt a kritika és a megjegyzés, de ahogy az elején elmondtam, a Jobbik támogatja az egyezményt. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť