HOLLIK ISTVÁN,

Full text search

HOLLIK ISTVÁN,
HOLLIK ISTVÁN, a KDNP képviselőcsoportja részéről: Köszönöm. Nagyon sajnálom, hogy fáj a valóság a szocialista képviselőtársaimnak, de legyenek szívesek, a számokkal vitatkozzanak, én számokat mondtam itt önöknek. (Gőgös Zoltán: Elviszlek egy tehenészetbe, majd megtudod, mi a helyzet! Egy percet dolgoztál már munkahelyen?)
Azt gondolom, amikor mi az adócsökkentések és a béremelések politikáját folytatjuk (Dr. Szél Bernadett: Mikor? Álmodban?), annak egyébként nem titkolt célja az, hogy a kivándorlási folyamatot lelassítsuk, és a külföldi munkavállalást csökkentsük, illetve megállítsuk.
(17.10)
Befejezésül egy dologra szeretném felhívni képviselőtársaim figyelmét. Amikor az elmúlt hat év általam és a kormánypárti képviselőtársaim által felsorolt eredményeit támadják bekiabálásokkal, akkor bár azt gondolják, de végső soron azzal nem bennünket támadnak, hanem a magyar emberek által elért eredményeket, hiszen a Fidesz-KDNP gazdaságpolitikája eddig is és ezután is megállapodásokon fog alapulni (Dr. Szakács László: Jó kezekben van az ország!), amelynek a célja az, hogy a magyar családok és a magyar emberek boldogulni tudjanak Magyarországon. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Taps az MSZP soraiban. - Gőgös Zoltán: Bravó! - Szabó Timea: Még egyszer! - Közbeszólások az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť