IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Fiatalok nélkül nincs versenyképesség. Az Orbán-kormány hiába beszél a versenyképesség javításáról, a fiatalokkal és az oktatással kapcsolatos intézkedései alapjaiban ássák alá ennek lehetőségét. Az egyre súlyosbodó munkaerőhiány, a versenyképtelenségünk és a fiatalok helyzete, lehetőségei szorosan összefüggő kérdések.
Az Orbán-kormány alatt felgyorsult és soha nem látott mértékűvé vált a kivándorlás Magyarországon. A munkaerőhiány egyik fontos, ha nem a legfontosabb oka éppen az, hogy havonta több ezer, akár öt-tízezer fiatal is elmegy ebből az országból. (Dr. Szél Bernadett: Így van! - Bányai Gábor közbeszól.) Pontos információk nem állnak rendelkezésre, de az elvándorlás egyre… (Közbeszólások a kormánypártok soraiból.)
Elnök úr, tényleg, legyen szíves egy kicsit fegyelmezni a fideszes képviselőket! (Közbeszólás a kormánypártok soraiból: Hol vagyunk? Hol vagyunk?! - Az elnök csenget. - Derültség és közbeszólások a kormánypártok soraiban. - Közbeszólás a kormánypártok soraiból: Folytasd!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť