LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Tisztelt Képviselőtársam! Én nem járok futballmeccsre, ezért a VIP-páholyok névsorát nem tudom felsorolni, de azt láttam a minap az egyik újságban, hogy Vona Gábor és Schiffer András is ott ült az egyik futballmeccs VIP-páholyában. Ebből az következik, hogy Vona Gábor és Schiffer András is Orbán Viktorral együtt dolgozik, aki szintén ennek a VIP-páholynak, mit tudom én, melyik részlegén üldögélt? (Dr. Józsa István: Igen! - Derültség.) Köszönöm szépen a szocialisták kiegészítését.
Határozottan szeretném itt az Országgyűlésben kijelenteni, hogy Tarsoly Csabához semmiféle köze nem volt a kormányzatnak. A szocialista kormány 17 milliárd forintot helyezett ki a Quaestorhoz, amit mind elbuktunk, és nem is fogjuk visszaszerezni belátható időn belül.
(13.40)
Mi mindent megtettünk ennek a pénznek a megszerzése érdekében. Ha nekünk közünk lett volna ehhez az egész pénzügyi csaláshoz, akkor miért döntötte volna be a kormány, illetve miért szabályozott volna úgy, hogy megtiltja ezt a tevékenységet? Nyilván azért tettük ezt, mert ez az ország érdekében állt, hogy a pénzügyi csalókat bíróság elé tudjuk állítani, ami példátlan gyorsasággal történik meg az ügyészség, a nyomozati szervek és reményeink szerint a bíróság együttműködése gyümölcseképpen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť