DR. HADHÁZY ÁKOS

Full text search

DR. HADHÁZY ÁKOS
DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Főügyész Úr! Nem teljesen aktuális a kérésem, de nagyon fontos, ugyanis az ön hivatalát érinti egy fontos téma. Megkaptam néhány hónapja a trafikügyet lezáró dokumentumot, amit ön írt alá. Azt hiszem, hogy ez a dokumentum be fog kerülni a jogtörténetbe, de ott valószínűleg mint negatív példa. Számos objektív olyan dolgot lehetett volna vizsgálni, ha önök akarták volt, ami bizonyította volna a trafikügyben a visszaéléseket, a sorozatos visszaéléseket, azonban én egy érvet szeretnék kiemelni. Ön elfogadta Horváth István polgármesternek azt a védekezését, hogy Szekszárdon, amikor eldöntötték azt az akkori fideszes kollégák, hogy ki legyen majd a trafiknyertes, akkor az tulajdonképpen nem egy ügydöntő frakcióülés volt, hanem csak egy spontán folyosói összeröffenés, egy spontán folyosói beszélgetés, és ott valahogy szóba jött ez a dolog, és nem akartak ők semmit eldönteni.
Ebben a dokumentumban néhány sorral odébb az szerepel, hogy Hadházy Ákos erről a megbeszélésről 40 perc késéssel érkezett; 40 perc késéssel érkezett. Tehát az lenne a kérdésem, hogy nem érez-e ön ebben a dologban egy kis ellentmondást. Szerintem nagy van. Hogy lehet egy spontán folyosói összefutásról 40 perc késéssel érkezni? Ha nem érez ellentmondást, akkor magyarázza meg, hogy miért nem. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť