Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Adódna a kérdés, hogy hogyan garantálják mindezt a szolgálatok, ez egy másik beszélgetéshez tartozna. De el kell mondjuk, hogy 2014. december volt az a fordulópont, miniszter úr, amikor a hozamkörnyezet megváltozott olyan szintre, hogy más forrásokból már olcsóbb lett volna finanszírozni Magyarországon azt, amit önök a letelepe-dé-si-köt-vény-üzletágukkal akartak finanszírozni. Azóta a nemzetgazdaság számára önök károkat okoznak, önök megtűrik ezeket a károkat. 2014. december óta a hozamkörnyezet változása okán ráfizetéses Magyarország számára ez az üzletág, nem kapunk mi itt semmit.
Hitelekről beszélünk természetesen, visszafizetendő összegekről beszélünk és olyan kockázati tényezőkről, amelyek értelmében, mondjuk, most az Iszlám Állam szökött emberei a zsolddal, szökött bűnözői adott esetben egy iraki plázában bevásárolhatnak kötvényekből. Szélsőséges esetről beszélünk, de az önök négyes szűrőjében, ne haragudjon, én nem bízom, amely talán négy embert tudott feltartóztatni az érintettek közül. Önök jelen pillanatban többször annyi embert telepítettek be ily módon Magyarországra, mint amennyit Brüsszel összesen akart.
Tehát vezessék ki a piszkos pénz megszerzésének rendszerét, mert ez fenntarthatatlan, értelmetlen és egyszerűen méltatlan ehhez az országhoz. (Taps a Jobbik soraiban.)
(16.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť