ROGÁN ANTAL,

Full text search

ROGÁN ANTAL,
ROGÁN ANTAL, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Asszony! Én nem vagyok tisztában az ön családi állapotával (Közbeszólás az MSZP soraiból: Elég szégyen!), így azt sem tudom, hogy férjezett vagy nem férjezett, de azt szeretném elmondani önnek, bár a nevéből az következik talán, hogy igen, engedje meg nekem, hogy azt mondjam (Közbeszólások az MSZP soraiból. - Az elnök csenget.), én mindenképpen büszke vagyok a feleségemre, büszke vagyok arra, hogy sokféle szempontból sikeres és ügyes nő, én örülök ennek, hogy ez így van. (Gőgös Zoltán: És mennyi adót fizet? Mennyit adózik?) És tisztelni fogom egyébként, akármit is ér el bármilyen formában az életben. Nem tudom, hogy az ön férje büszke-e arra, hogy ön képviselő és a parlamentben ilyen hangnemben szólal meg és beszél, azt önök majd megbeszélik egymás között. De azt hadd tegyem hozzá, kíváncsi vagyok, akkor büszke volt-e önre, amikor ön plakátarca volt egy olyan kampánynak 2004-ben, amit kifejezetten a magyarok ellen, kifejezetten magyargyűlölet céljából folytattak. (Gőgös Zoltán: A helikopterről beszélj!) Én akkor nem voltam büszke önre, tisztelt képviselő asszony.
Köszönöm szépen a megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok soraiban. - Gőgös Zoltán: Tapsoljatok csak! Majd visszük a kocsonyát! Befér a rácson!)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť