ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy kér-e még szót valaki ebben a témában. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Az összevont vitát lezárom.
Mielőtt megkérdezném Tállai András államtitkár urat, hogy kíván-e élni az előterjesztői felszólalással, látom, hogy Gőgös képviselőtársam előtt egy nagyon szépen megterített asztal van. (Gőgös Zoltán asztalán egy tálcán kenyér és paprika látható. - Gőgös Zoltán: Ez ajándék!) Drága képviselő úr, szeretném felhívni a figyelmét, hogy ez szemléltetés tárgyát képezi. Nagyon nehéz az elnöknek is így vezetni az ülést, mert olyan ínycsiklandozó termékeket látok itt.
Viszont úgy tudom, hogy nem kértek hozzá engedélyt, mert számomra ez nincs előzetesen jelezve, ilyen értelemben ez előzetesen nem engedélyezett szemléltetésnek számít, ezért arra kérem, képviselő úr, hogy ezt legyen szíves és tüntesse el innen az asztaláról, különben kénytelen leszek… (Gőgös Zoltán: Akkor odaadom államtitkár úrnak, mert neki hoztam. - Gőgös Zoltán Csepreghy Nándor asztalára helyezi a tálcát, aki éppen nem tartózkodik az ülésteremben. - Taps az MSZP soraiban.) Képviselő úr, takarítson még tovább, mert ön előtt is van néhány darab. (Gőgös Zoltán: Ezt majd megesszük.)
Meg lehet enni, csak kinn az éttermet javaslom ehhez, ha nem akarja képviselő úr, hogy figyelmeztetésben részesítsem. A teremszolgálatot pedig arra kérem, hogy azt távolítsák el onnan. (Megtörténik.)
Ez után a nagyon szép kis intermezzo után, mivel, Tukacs képviselő úr, már lezártam a vitát, államtitkár úrnak adok szót. Tízperces időkeretben van lehetősége. Parancsoljon, államtitkár úr!

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť