ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Köszönöm szépen, elnök úr. Szívesen állok a képviselő asszony rendelkezésére egy olyan kérdés megvitatására is, ami arról szól, hogy mi az optimális, ideális, elfogadható bürokrácia-létszám Magyarországon, de most nem erről beszélünk, hanem a vendégmunkások kérdéséről meg a betelepedés összefüggéséről. Szeretném világossá tenni, hogy a vendégmunkások és a betelepítés között semmifajta összefüggés nincs.
Ellenben én örülök annak, amit ön itt mond, és méltányolom a krokodilkönnyeket, amiket hullajt, de el kell mondanom, hogy az önök európai parlamenti képviselője a következőket mondta az Európai Parlamentben: az LMP - ez az ön pártja, ha nem tévedek - nem tudja máshogy elképzelni a válság megoldását, mint a kötelező kvótarendszer bevezetésével. Köszönöm a figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť