SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Magyarország megvédése a migránsoktól és a migránsokkal együtt Magyarországra érkező terroristáktól az egyik legfontosabb nemzeti ügy napjainkban. Ebben az ügyben nem lehetnek félmegoldások. Az emberek 98 százaléka nemcsak a Juncker által ránk erőltetni kívánt migránsokat nem akarja, hanem semmilyen más formában nem akarja a ma Magyarországra érkező más migránsokat sem, tehát a Rogán Antal letelepedési bizniszén keresztül érkező személyeket sem. Hiszen mindegy, hogy Jean-Claude Juncker vagy Rogán Antal közvetítésével érkeznek a menekültek, ugyanúgy veszélyt és nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek az országra.
Sőt, a Rogán Antal terroristakötvényeivel hazánkba érkező személyek még veszélyesebbek is lehetnek, hiszen megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkezhetnek terroristaszervezetek, terroristasejtek kiépítéséhez, működtetéséhez és finanszírozásához is. Az emberek biztonságot akarnak, biztonságban akarják tudni a családtagjaikat, szeretteiket. Nem szeretnék, ha az EU veszélyeztetné ezt a biztonságot, de azt sem szeretnék, ha Rogán Antal üzletelgetése miatt lenne veszélyhelyzet Magyarországon.
Ha józanul végiggondolják, akkor önök is tudják, hogy igazunk van. Minden kiskaput be kell zárnunk a terroristák előtt, ideértve a letelepedési kötvények vásárlásának lehetőségét is. Persze mindenki tudja, hogy a letelepedési kötvények árusítása mekkora haszonnal járt önöknek. Mindenki tudja, hogy a Rogán Antalhoz köthető offshore cégek súlyos milliárdokat kerestek ezzel az üzlettel. Mindenki tudja, hogy a Fidesz egyes vezetőinek, köztük Rogán Antalnak és Habony Árpádnak személyes anyagi érdeke fűződik a bevándorlás fenntartásához. Most mondják meg őszintén: önök piszkos pénzek miatt, korrupciógyanús pénzek miatt kockáztatnák Magyarország biztonságát?
A Jobbiknak és velünk együtt az embereknek egyértelmű az álláspontja: se szegény, se gazdag migránst nem akarunk, se szegény, se gazdag terroristát ne engedjünk Magyarországra! Se Juncker, se Rogán ne telepíthessen le senkit, se ingyen, se pénzért! Még egyszer mondom, se Juncker, se Rogán ne telepíthessen be Magyarországra idegeneket, se ingyen, se pénzért. Ha önök ezt nem értik meg, államtitkár úr, akkor vagy buták, vagy - és ez a súlyosabb eset - hajlandók pénzért eladni a hazájukat. Akkor az önök alaptörvénymódosítása is csak trükközés, szemfényvesztés, félmegoldás, mivel a letelepedési kötvény továbbra is kiskapuja marad a terrorizmusnak.
Államtitkár Úr! Kérdezem, hajlandók-e lemondani a személyes gazdagodásukat biztosító letelepedési, vagy mondhatjuk úgy is, terrorizmust segítő kötvényük bevételeiről, vagy inkább a pénzt választják a hazájuk helyett. Ez egy fontos kérdés. Döntsék el, ez az önök döntése: a pénz vagy a hazájuk? Várom érdemi válaszát.
Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť