SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Egyszerű kérdést tettem föl önnek: a pénz vagy a hazájuk? Ön válaszolt erre: önöknek a pénz a fontosabb.
Államtitkár Úr! Itt nemzetbiztonsági kérdésekről beszéltünk; én azt mondom, hogy az ön bugyuta válaszai is nemzetbiztonsági kockázatot hordoznak magukban, amiket itt a parlamentben elmond, és amelyekkel megpróbálja az embereket folyamatosan félrevezetni az ilyen kérdésekben. Ön négyszeres ellenőrzésről beszél egy olyan országban, ahol egy FBI által körözött ember Orbán Viktor szomszédja lehet, s Orbán Viktorral és családjával üzletel. Ön négyszeres ellenőrzésről beszél egy olyan országban, ahol egy orosz bűnöző egyszerűen csak bejelentkezik egy egzotikus országba, és onnan hoz egy teljesen tiszta igazolást, erkölcsi hatósági igazolást. Ön biztonságról beszél akkor, amikor a nálunk sokkal fejlettebb Németországban, ahol a titkosszolgálatok sokkal fejlettebbek, két év után 3 ezer hamis útlevelet találtak, és 3 ezer hamis útlevél lett most visszavonva, akiknek már elindították az eljárásait.
Államtitkár úr, önök veszélybe sodorják egész Magyarországot, csak azért, hogy gazdagodhassanak, és a bizniszt tegyék előtérbe! (Taps a Jobbik soraiban.) A választ nem fogadom el.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť