DR. HADHÁZY ÁKOS

Full text search

DR. HADHÁZY ÁKOS
DR. HADHÁZY ÁKOS (LMP): Köszönöm szépen, miniszter úr. Igazság szerint nem nagyon gondoltam arra, hogy érzelmeket, pláne szégyenérzetet fogok kiváltani, ezt nem sokszor láttam önöknél. Köszönöm, hogy szavát adja, hogy nem fog ebben részt venni. Egy picit ennek értékéből levon, hogy ön a trafiktörvény esetében azt mondta, hogy mutasson bárki bármilyen bizonyítékot arra, hogy a trafikokat önök osztották el. Azt gondolom, nagyon sok ilyen volt.
Azt gondolom, azzal a felszólalással egy politikai csalást kell éppen ezért megelőznünk, mert akkor, amikor önök nagyon komoly erőfeszítéseket tettek a népszavazással azért, hogy állami kézben maradjon az egészségügy, azok a jelzések, amik azt mutatják, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztárat azért kell beszántani, hogy a társadalombiztosítás előtt a biztosítási piacot kinyissák, akkor erről mindenképpen beszélnünk kell. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť