KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Önök, szocialisták rendszeresen összeesküvés-elmé-leteket gyártanak, akár az előrehozott választásokkal kapcsolatban, akár ezzel az üggyel kapcsolatban. (Közbeszólások az MSZP és a Jobbik soraiból.)
Tisztelt Képviselő Úr! Magyarország demokratikus jogállam, ahol a törvények mindenki számára kötelezőek, senki nem mentesülhet a törvények alól. És aki megsérti a jogszabályokat, megsérti a törvényeket, annak viselni kell a felelősséget. Úgyhogy abban bízom, tisztelt képviselő úr, hogy lesz türelme kivárni ennek az eljárásnak a végét. És, tisztelt képviselő úr, ezek a megalapozatlan gyanúsítgatásai, amelyek egyébként a magyar hatóságok törvényes eljárásával kapcsolatban is bizonytalanságot próbálnak kelteni, teljesen megalapozatlanok.
Még egyszer mondom, amit ön elmondott, az összeesküvés-elmélet, ennek semmi alapja nincs. A törvények mindenki számára kötelezőek, mert az ország demokratikus jogállam, és az igazság ki fog derülni. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť