KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Ezeket a megállapításait, ezeket a valótlan, megalapozatlan megállapításait, amelyek a magyar hatóságok, illetve a magyar hivatalos szervek eljárásával kapcsolatban minden alapot nélkülöznek, visszautasítom.
Tisztelt Képviselő Úr! Milyen kérdést tett ön föl az azonnali kérdések órájában? Az a címe: „Ennyire kíváncsiak?” Képviselő úr, nem tudom, kinek van irodája az MTVA székházában. Nem tudom. Én tisztességesen akarok válaszolni (Zaj, közbeszólások az MSZP és a Jobbik soraiban, többek között Szilágyi György: A hírekben benne volt. - Apáti István: Sanyi bácsi tudja.), és ebben a kérdésben, ha ön kíváncsi lett volna arra igazándiból, amit sérelmez, akkor megfogalmazta volna kérdése címében azt a tárgykört, amire ön valóban kíváncsi. Mert… - elnök úr, kérem, adja meg a lehetőséget, hogy válaszoljak a kérdésre. (Az elnök csenget.)
Tehát, tisztelt képviselő úr, ezek a megállapításai teljesen megalapozatlanok. Még egyszer mondom, a magyar hatóságok törvényesen járnak el, minden hatóság betartja a törvényeket. Amennyiben ennek ellenére önnek másról van tudomása, tegyen följelentést. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť