DR. SZABÓ LÁSZLÓ

Full text search

DR. SZABÓ LÁSZLÓ
DR. SZABÓ LÁSZLÓ külgazdasági és külügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! Tisztelt Ház! A kérdéssel kapcsolatban egy kicsit csalódott vagyok, mert úgy érzem, hogy tájékozatlan az, aki feltesz ilyen kérdéseket, és picit úgy érzem, hogy nem a tényekre, hanem a Disney Channelre hivatkozik, folyamatosan híresztelésekről, pletykákról beszél, és ezekből von le teljesen következetlen következtetéseket.
A népszavazás előtt néhány nappal újra kiderült, hogy a baloldal egyértelműen bevándorláspárti, támogatja a kötelező kényszerbetelepítést. Oroszkérdést hoz fel úgy, hogy nem is igazándiból definiálja, hogy mi az az oroszkérdés. Nagyon jól tudjuk, hogy Magyarország, a magyar nép érdekeit képviseli a magyar kormány. Oroszországgal egy pragmatikus kapcsolatunk van. Továbbra is emlékeztetném arra képviselő urat, hogy az energiabiztonságunk szempontjából nagyon fontos, hogy Oroszországgal kapcsolatban maradjunk továbbra is. Természetesen mindent megteszünk, hogy diverzifikáljuk a magyarországi energiaellátást.
Érthetetlen ugyanakkor, hogy ön még mindig kétségbe vonja a kötelező betelepítési kvótának a tényét, ugyanakkor az Európai Bizottság, sőt az Európai Bizottság szóvivője is rendszeresen megerősíti, hogy létezik ez a kategória, és Brüsszel továbbra is a betelepítési kvóták mellett van. Teljesen egyértelmű ezért, csak direkt lehet félreérteni. Azt, hogy a magyar emberek kikkel akarnak együtt élni, teljesen egyértelműen a magyar emberek joga eldönteni, és erről szól az október 2-ai népszavazás. Az MSZP bojkottfelhívása antidemokratikus, és csak azt mutatja, hogy a baloldal fél az emberek véleményétől. (Közbeszólás a Fidesz soraiból: Úgy van!)
Mindenkit arra kérünk, hogy október 2-án menjen el, és szavazzon nemmel, ugyanis Magyarország jövőjét nem szabad kockáztatni, el kell utasítani az illegális bevándorlást és a kényszerbetelepítést. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť