VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY nemzetgazdasági miniszter: Köszönöm, elnök úr, a szót. Képviselő úr szerintem nagyjából azt erősítette meg, amit én is gondolok erről a helyzetről. Nyilván, ahol nem elegendő a jog eszköze, ott hozzá kell nyúlni a szabályozórendszerhez és további, erőteljesebb szigorítást kell végrehajtani azokon a területeken, ahol egyébként ilyen visszaélést tapasztalunk.
Én nem gondolom, hogy nekünk ki kell zárni akár állami, akár piaci szereplőket erről a területről. Azt kell lehetővé tenni, hogy ezek az elsősorban uniós források a lehető legtisztább módon kerüljenek felhasználásra, célba érjenek, hasznosuljanak, és lehetőség szerint azok az emberek, akik erre a képzési formára jelentkeznek, ezeken az oktatásokon részt vesznek, megfelelő képzettséghez jutnak. Úgyhogy, képviselő úr, ha ilyen jellegű előterjesztéssel fogunk élni majd a közeljövőben, akkor azt kérem öntől, hogy támogassa ezt. Köszönöm. (Taps a kormányzó pártok padsoraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť