ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Úgy értem, hogy amit ön számon kér rajtunk, azt mi megtettük. Hiszen azért kellett megtennünk a javaslatokat 2009-ben a korlátok közé szorítást illetően, mert a magyar államicég-rendszerben bevett gyakorlat volt, hogy a fizetés vállalható, az ön nézőpontjából is vállalható mértékű volt, de a háttérben közben prémium, bónusz, osztalék, a jó ég tudja, még mi minden alapon fizettek ki ennél sokkal nagyobb összegeket. Most nem ez a helyzet, hiszen korlátok közé szorítottuk mindezt. Világos, átlátható szabályok vannak.
Nem szoktak önök erről beszélni valamilyen rejtélyes okból, ezért most megismétlem, hogy a mi kormányzásunkat megelőző időszakban kötött munkaszerződésekből fakadóan nekünk, nekem ki kellett volna fizetnem ezeknek a cégvezetőknek 1 milliárd forintnyi jövedelmet. Az új besorolással azt az üzletet kötöttük meg, hogy elfogadják az új besorolást, és lemondanak az 1 milliárd forintnyi jövedelmükről. Ez is hozzátartozik az igazsághoz, tisztelt képviselőtársam. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť