TELEKI LÁSZLÓ

Full text search

TELEKI LÁSZLÓ
TELEKI LÁSZLÓ (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Államtitkár Úr! Amiket felsorolt, és én is megnéztem a 2015-ös anyagot, ebből az jön vissza, hogy a kilencvenes évek elejéhez nyúlnak vissza, illetve ami a kilencvenes évek előtt volt a szakképzésben, azokat próbálják meg újra rekonstruálni, mégpedig azért, mert akkor volt az a lehetőség, hogy szakmunkás bármikor át tudott menni esetlegesen érettségit adó rendszerbe is, és ezt látom ebben az irományban is, amit én a 2015-ös anyagban kiolvastam.
Ez nem jelentene problémát, azt gondolom, viszont nem számoltak azzal, hogy az informatikai rendszer bővülése és megjelenése nagymértékben megváltoztatja a szakmák versenyképességét is, és ezt nem látom érvényesülni egyetlenegy anyagban sem. Ezért tehát a válaszát nem tudom elfogadni, mert a korral nem tud fejlődni az a koncepció, amit láthatunk, mert sokkal dinamikusabb elképzelések kellenek ahhoz, hogy be lehessen váltani a szakképzés visszaadott reményét. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť