KORÓZS LAJOS

Full text search

KORÓZS LAJOS
KORÓZS LAJOS (MSZP): Sajnálom, de nem tudom elfogadni a válaszát, államtitkár úr. A közelmúltban éppen azt bizonyította ez a rendszer, hogy nem működőképes, hiszen pedagógusok ezrei, tízezrei nem kapták meg időben az ellátásukat. A kórházak adósságállományának jelentős része abból adódik, hogy képtelenek a finanszírozást a jelenlegi helyzetben is megoldani, vagy időben utalni azokat a pénzösszegeket, amellyel ki tudnák egyenlíteni a számlát.
Ezen túlmenően én úgy látom, hogy a bürokráciacsökkentés úgy működik a Fidesznél, hogy akik ott vannak az ügyintézés kellős közepében, akik a fél-foga-dásokat bonyolítják, akik a pult mellett állnak, azoknak a létszámát csökkentették, a vezetők létszámát meg emelték, és a bérüket is emelték, miközben emberek ott is szinte rabszolgaként dolgoznak ezrével, tízezrével az államigazgatásnak ezen a helyén. A szakemberek, akik ott dolgoznak a MÁV-nál, egyértelművé tették, hogy egy év alatt képtelenek átállni az új rendszerre, ezért nem tudom elfogadni a válaszát. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť