DR. GYÜRE CSABA

Full text search

DR. GYÜRE CSABA
DR. GYÜRE CSABA (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Csak nagyon röviden reagálnék a Rubovszky György által elmondottakra. El is mondtam a vezérszónoki felszólalásomban, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom önmagában azzal a ténnyel, hogy az informatikai szolgáltatási rész bővül az önkormányzatoknál, maximálisan egyet tud érteni. Tehát ezzel a résszel egyetértünk.
Az előző felszólalásomban a kritikákat a gyakorlati tapasztalatokról azért fogalmaztam meg, hátha meghallgatásra fog kerülni, ezek a problémák merültek föl, amennyiben bevezetésre kerül ez a rendszer, ezeket minél hamarabb tudjuk kiküszöbölni.
(14.00)
Azt azért látjuk, hogy amikor ellenzékből is kritikákat fogalmazunk meg, és ha az a megfelelő fülekbe eljut, akkor bizony sokszor kijavítják azokat a problémákat, amelyek itt fölmerülnek. Tehát ezeket a kritikákat nem azért fogalmaztam meg, hogy emiatt támadnánk a törvényt, az alaptörvényt, hanem azért, hogy ezeken kellene javítani. A vezérszónoki felszólalásomban soroltam föl azokat a problémákat, ami nekünk önmagában a törvénnyel kapcsolatosan fölmerültek. Ezek inkább építő jellegű kritikák voltak, ami miatt a rendszeren változatni kell. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť