BECSÓ ZSOLT

Full text search

BECSÓ ZSOLT
BECSÓ ZSOLT (Fidesz): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, az ön válaszát elfogadom, de mindaz, ami Salgótarjánban történik, elfogadhatatlan. Ma délig Salgótarján megyei jogú városnak nem volt beterjesztett költségvetése, és nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy február 28-ig, tehát a választások napjáig Salgótarján megyei jogú városnak nem lesz elfogadott költségvetése. Azzal, hogy nem lesz a városnak elfogadott költségvetése, a szocialista városvezetés megtévesztette az embereket, becsapták a salgótarjániakat.
Azt gondolom, hogy az emberek szeretnének tisztán látni. 2012-ben úgy, ahogy államtitkár úr is említette, a Fidesz-kormány konszolidálta Salgótarján megyei jogú várost, 3,2 milliárdos adósságtól szabadította meg, 2014-ben az előző fideszes városvezetés 945 millió forintos többlettel adta át a várost, 14 hónap után a szocialista városvezetés azonban zsákutcába juttatta Salgótarjánt. A csőd szélére sodródott Salgótarján. Ezen a helyzeten változtatni kell. S ha meglesz a bizalom, akkor meg fogjuk védeni az emberek biztonságát, és meg fogjuk menteni a várost a csődtől. Köszönöm. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť