EGYED ZSOLT

Full text search

EGYED ZSOLT
EGYED ZSOLT (Jobbik): Köszönöm szépen. Miniszter úr, azért nem tudom elfogadni a válaszát, mert nem hiszem, hogy az elmúlt negyed év-század-ban itt a magyar Országgyűlésben többek között önöknek is nem jutott eszébe ezzel foglalkozni. Viszont örömmel hallom, hogy a Btk.-t szeretnék ebben az esetben súlyosbítani, ugyanis én megtettem a módosító javaslataimat, akkor, ha jól értelmezem, a módosító javaslataimat támogatni fogja a kormány-párt ebben az ügyben, ami például azt is tartalmazza, hogy a súlyos állatkínzásos eseteket minden esetben letöltendő szabadságvesztéssel büntessék, és mintegy jó tanácsként mondom a tisztelt kormány-pártnak, hogy érdemes lenne a tisztelt bíróságokat is egy kicsit abba az irányba presszionálni, hogy példaértékű ítéleteket hozzanak, ugyanis a bíróságon jelenleg ezekben az ügyekben nem történik normális törvényhozás Magyarországon.
Ezért indítottam el az állatvédelmi kerekasztalt, és ezért szeretnénk ezt állatvédőkkel végigvinni, hogy végre Magyarországon (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) meglegyenek a normális állattartásnak a gyökerei. Köszönöm szépen, válaszát így nem tudom elfogadni. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť