TUKACS ISTVÁN

Full text search

TUKACS ISTVÁN
TUKACS ISTVÁN (MSZP): Államtitkár úr, szeretném a figyelmébe ajánlani, hogy az elmúlt 8 év már elmúlt 6 év lett, úgyhogy arról beszélni és feltenni újra azt a lemezt, hogy mi történt a szocialista kormányzás alatt, fölösleges.
Kettő: hogy kinek milyen a felelőssége ellenzékben és kormányon, eszébe idézem a 2006-os költségvetés elkészítését, de inkább a 2010-esét, amikor önök ellenzékben nagyjából a 140-szeresét adták be módosító indítványban a költségvetésnek, azzal a vállvonással, hogy oldja meg, aki kormányoz. (Balla György: És egyet se fogadtatok el!) Ennyit a felelősségről. Persze, nyilván ezt a választási kampányban használták, hogy lám-lám, ők még ezt sem tudják megoldani.
Államtitkár úr, bérfejlesztésre elégtelen a válasz, mert bérfejlesztés kell. A 15 perces kiérkezésre elégtelen a válasz, mert önmagát hazudtolta meg ezzel, hogy törekszünk rá, miközben ön állította, hogy ezt akarják. (Dr. Rétvári Bence: Igen, ezt akarjuk, így van.) S államtitkár úr, rossz válasz volt, hogy nem válaszolt az informatikai eszközökre, utána fogok járni, de az rosszabb lesz önöknek.
Köszönöm szépen, elnök úr, nem fogadom el a választ. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť