CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm szépen. Csak annyit tennék hozzá a képviselő úrhoz, hogy kettős jelentősége van a törvényjavaslatnak.
Egyrészt egy Magyarországon létrehozott egyesületet, amely a környékbeli országok energiaszabályozó intézeteit, illetve hatóságait fogja össze, azért is érdemes egy másik keretrendszerben kezelni, mert ez lehetőséget ad arra, hogy ne csak mint szabályozó és szabályozásban ötletet adó hatóság, illetve szervezet jelenjen meg, hanem lehetőséget adjon olyan magyar cégeknek is, akik befektetőként az energiafelhasználás területén érintettek lehetnek.
Amennyiben a törvényjavaslat a parlament támogatását is elnyeri, akkor pedig egy gazdaságdiplomáciai eszközzel bővül Magyarország mozgástere. A kormány ezért kéri a parlament támogatását. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť