DR. LEGÉNY ZSOLT

Full text search

DR. LEGÉNY ZSOLT
DR. LEGÉNY ZSOLT (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Bocsánat, egy gondolatot az előbb elfelejtettem még elmondani, ami szerintem szintén lényeges, hogy a javaslat a benne szabályozott hatósági eljárásokban, az általa szabályozott hatósági eljárásokban a közigazgatási hatósági eljárás általános szabályait, a Ket.-et rendeli alkalmazni néhány kivétel mellett. Azt gondoljuk, hogy ez megért volna még egy kis gondolkodást, hiszen úgy tudjuk, hogy az igazságügyi tárca a közigazgatási eljárások keretszabályait tartalmazó általános közigazgatási rendtartás benyújtását tervezi az Országgyűléshez.
Hogy mondjam? A frakciónk egyáltalán nem hiányolja a hatósági eljárási szabályok újabb rombolását vagy átalakítását célzó javaslatot, de azt gondoljuk, hogy a felelős miniszternek azzal számolnia kellett volna, amikor benyújtotta ezt a javaslatot, hogy most pedig valószínűleg ezeken a szabályokon változtatni fognak. Köszönöm, elnök úr.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť