FARKAS SÁNDOR

Full text search

FARKAS SÁNDOR
FARKAS SÁNDOR (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Nem akarok visszaélni senkinek az idejével, csak két apró pontosítást szeretnék tenni. Az egyik megjegyzés: 1998 óta országgyűlési képviselőként élek a Mezőgazdasági bizottságban, de nincs még egy olyan ágazata az agráriumnak, mint a szőlő- és borgazdálkodás, ami annyiszor megjelent volna módosító indítványként, mindegy, hogy melyik kormány van. Folyamatosan úgy látom, hogy ez egy állandóan visszatérő kérdés, és nem is hiszem, hogy ez rövid időn belül meg fog oldódni, még ha egy teljesen új törvényt is alkotnánk.
A másik megjegyzésem csak Sallai képviselőtársamnak: a Kertészeti albizottság a szőlővel és a borral nem foglalkozik, mert erre van egy külön Szőlő-, bor-, pálinka albizottság, tehát az az albizottság, amit én vezetek, az a szőlővel és a borral így nem foglalkozik. Köszönöm szépen.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť