TÁLLAI ANDRÁS

Full text search

TÁLLAI ANDRÁS
TÁLLAI ANDRÁS nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Először is köszönöm szépen Gúr Nándor felszólalását, bár csodálom, hogy a 9 percet nem beszélte ki teljes egészében, több mint 2 perc maradt még a keretéből. (Gúr Nándor: Csak a fontosakat mondtam.)
Ugyanakkor módosító javaslatot nem kívánt beadni a törvényjavaslathoz, de el is mondta a felszólalása elején, hogy vannak pozitív elemei ennek a törvényjavaslatnak. Ez magyarra lefordítva azt jelenti, hogy ezzel a törvénnyel semmi gond, semmi probléma nincs. Nem is lehet egyébként, mert az európai uniós irányelveknek való megfelelés a törvényjavaslat célja. Alapvetően szakmai indokok alapján van szükség arra, hogy öt törvény is módosul ebben a törvényjavaslatban.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ha megengedik, miután, még egyszer mondom, nincs módosító javaslat, a Törvényalkotási bizottság is csak kodifikációs szempontokból tárgyalta a törvényjavaslatot, nem szeretném elismételni annak tartalmát. Egyrészt az általános vitában mindenki megismerhette, másrészt pedig, amennyiben elfogadja az Országgyűlés többsége június 13-án, akkor a Magyar Közlönyben való megjelenést követően újra megismerheti az egész ország.
Egyébként minden szempontból könnyíti a munkaadók, a munkavállalók helyzetét a jelen törvényjavaslat. Kérem, hogy a parlament támogassa. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť