CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm szépen a szót. Engedje meg, hogy csak néhány pontban reagálják, először Harangozó képviselő úrnak, akinek azt mondanám, hogy a Balaton-védősáv megmaradt, sőt törvényerőre emelkedik.
Kettő: a 30 méteres sáv beépíthetetlenségét garantálja ez a történet.
Három: mielőtt a képviselő úr hatalmas államosítási hevét itt kiterjeszti a teljes MSZP nem túl nagy frakciójára, szeretném emlékeztetni, hogy 2002 és 2010 között nulla, pontosan nulla forintot fordítottak arra a célra, amit ön most a kormányon kér számon, hogy magántulajdonban lévő ingatlanokat kellene kisajátítani. A Balaton Fejlesztési Tanács, amely a környékbeli önkormányzatokat tartalmazza, egyhangúlag támogatta a javaslatot.
Ikotity képviselő úrnak szeretném mondani, hogy összekeverte a papírokat. Az a napirendi pont, amelyhez ön hozzászólt, a következő, nem a jelenlegi.
Végezetül pedig, hogy a kormány mennyire veszi komolyan a Balatont: 320 milliárd forint értékű fejlesztést valósítunk meg 2020-ig a Balaton területén. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban. - Kepli Lajos: 600 milliárd Mészáros Lőrinc…)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť