CSEPREGHY NÁNDOR,

Full text search

CSEPREGHY NÁNDOR,
CSEPREGHY NÁNDOR, a Miniszterelnökség államtitkára: Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Ön sokkal komolyabb intellektus annál, hogy arra legyen csak képes, hogy felolvassa Gyurcsány Ferenc szavait, akinek nem volt bátorsága arra, hogy bejöjjön egy ilyen vitára, ahol lényegében az általa vezetett miniszterelnökséggel lehetett volna szembesíteni az akkori tetteket.
De ha már a konkrétumokat hozta szóba, engedje meg, hogy megemlítsem, hogy az ön által a vidéki emberektől vagy akár a felcsútiaktól sajnált 600 millió forinttal szemben Dél-Baranyában turisztikai fejlesztésekre 20 milliárd forint jut. Tehát az, amit ön nullának lát, az konkrétan 20 milliárd forint.
Az Öveges-program. Lehet, hogy nem emlékszik, mert az önök emlékezete szelektív, általában azokat a politikai vagy adott esetben Btk.-kategóriában szabályozható dolgokat, amiket önök tettek kormányzásuk alatt, azokat nagyon gyakran elfelejtik, úgy látszik, azt is elfelejti, az Öveges-program kapcsán a Miniszterelnökség utasítására az Emberi Erőforrások Minisztériuma tett feljelentést az V. kerületi kapitányságon.
És azt is elfelejti, hogy Gyurcsány Ferenc meglepő módon még mindig ugyanabból a pénzből él, amit az Európai Bizottságtól különböző, politikailag előre nem látható alkuk kapcsán kapott (Varju László: A bíróság mondta ki, államtitkár úr, hogy hazudtak!), és ebben a tekintetben az Európai Bizottság konkrétan pártfinanszírozást követ el, amely Gyurcsány Ferenc cégén keresztül az ő politikai cégeit, illetve politikai céljait finanszírozza. (Gőgös Zoltán: Erről van bírósági döntés, nem? Ez nem igaz.)
Képviselő úr, én azt gondolom, hogy önben nagyon sokat csalódhattak azok, akik azt gondolták, hogy ön nemcsak a DK szószólójaként képviseli őket Brüsszelben, hanem önálló gondolatokkal bíró európai parlamenti képviselő. Sajnos, nem az. (Taps a Fidesz soraiból.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť