SZABOLCS ATTILA

Full text search

SZABOLCS ATTILA
SZABOLCS ATTILA (Fidesz): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Természetesen tisztelettel elfogadom a választ, már csak azért is, mert tényleg példaértékű az, ahogy a magyar kormány a határon túl élő magyarok helyzetét, szülőföldön maradását próbálja segíteni. Mindannyian tudjuk, hogy ez azonban nem elég.
Azt eddig is láttuk, hogy az Európai Unió nagy urai valahogy nem egyforma mércével mértek, nem ugyanúgy értékelték erkölcsileg a saját állampolgáraikat, mint a teljesen bizonytalan hátterű és szándékú migránsokét. De a legújabb hírek szerint már forintosítva is beárazták a saját állampolgáraik, illetve a migránsok értékét, ami tényleg felháborító.
Ezért kérem államtitkár urat és a kormányt, hogy nemzetközi szinten mindent kövessenek el, és nemcsak az Európai Unión belül, hanem azon kívül is, hogy a határon túl élő tősgyökeres magyaroknak a sorsa rendeződjön. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť