DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Tisztelt Miniszter Úr! A válaszát nem tudom elfogadni (Moraj a kormánypártok soraiban.), ugyanis számos sebből vérzik, számos zsebből vérzik az a sok válasz, amit a Fidesz-KDNP-től kapunk.
Egyrészt itt a fűzfői kapcsán azért el szeretném mondani, hogy még vannak önkormányzatok, még vannak önkormányzatok, akik tárgyalják ezeket az ügyeket.
(15.40)
Egyébként, ha problémája van ezzel miniszter úrnak, akkor lépjen közbe, de amíg önkormányzatok vannak és érdemben foglalkoznak ilyen kérdésekkel, addig nekem kötelességem foglalkozni ezzel a kérdéssel, ha már nem ott a helyi fideszes képviselő, akit megválasztottak, ő karolta föl ezt a kérdést. Egyébként egy nagyon legitim megoldásnak találnám a helyi népszavazást. Kérdezzék meg a balatonalmádi és fűzfői embereket, akarnak-e 30 méter mélyre oda lefúrva szállodát meg Isten tudja, még milyen akvaparkot meg víziparkot oda a településükre.
Fenyvessel kapcsolatban: petíció létezik, tisztelt miniszter úr, ön nagyon félre van tájékoztatva, polgárok sokasága írta alá, hogy köszönik, nem kérnek ebből, mert a Fidesz-KDNP-vel ellentétben nekik még megvan a józan eszük, és pontosan tudják, hogy a Balaton egy nemzeti kincs, és nem fennhéjázó miniszteri válaszokra van szükség, hanem tevékenységre, ha már kormányon vannak. Ne hagyják, legyenek kedvesek, a Balatont tönkremenni! (Közbeszólások a kormánypártok soraiból: Lejárt az idő!)
Én nagyon szeretném önöknek fölhívni a figyelmét arra, hogy önök kivéreztették a zöldhatóságot, és annak ez az eredménye. Ez az eredménye! Önök éppen most teszik tönkre a Balatont! (Sallai R. Benedek: Úgy van! - Taps az LMP soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť