BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Full text search

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Nem fogadom el, elnök úr. Nehéz volt, államtitkár úr, ezt a négy percet kibeszélni. Egy múlt heti cikkből hadd idézzek önnek: „Ha Orbán Viktor részt vesz a szolnoki stadion avatóján, kezet fog Nyerges Zsolttal, akkor ez akár üzenetértékű is lehet az egykori harcostársnak, Simicska Lajos számára, hogy rendezni kívánja a kormányfő kettejük viszonyát.” Komolyan mondja, hogy a felelős kormányzás így zajlik, hogy egy évvel ezelőtt összeveszünk, majd utána lehet, hogy kibékülünk, és akkor majd minden rendben lesz, és újabb százmilliárdokkal meg lehet dobni egy vállalkozót (Közbekiáltások a kormánypártok soraiból.), és közben meg 60 milliárd forint ott rohad a földben?! Komolyan mondja, államtitkár úr?!
Tisztelettel meghívom az államtitkár urat, április 1-jén demonstrációt tartunk (Derültség a kormánypártok soraiban.), mert nem tudjuk elfogadni, se a Szolnok megyeiek, se a Hajdú-Bihar megyeiek, amit ezzel az országgal művelnek. (Dr. Rétvári Bence: Stílusos! Stílusos!) Nem fogadom el, elnök úr. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť