DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, az már bebizonyosodott, hogy a felújítás egy álsztori (Dr. Rétvári Bence: Álsztori?! Az összes felújítás?!), amit azért találtak ki önök, hogy valamivel elfedjék ezt az egész mögötte rejlő botrányt. Az álsztori azért sem igaz, mert önök azzal védekeztek, hogy azért van szükség most a felújításra, mert a betegek elmentek nyaralni. (Derültség a Jobbik soraiban.) Hát mennyire életszerű, hogy a betegek nyaralni mennek? Amikor valamilyen osztályt, részleget bezárnak, azt átviszik egy másik helyiségbe vagy egy másik részleghez, és ott folytatják tovább a munkát.
De hogy mégis megtaláljam az okokat, hogy miért mehettek az Ikeába, azért mehettek az Ikeába dolgozni ezek a dolgozók, mert amíg ők dolgoztak, önök loptak, amíg ők ott álltak a betegágyak mellett, önök Mészáros Lőrincéknek vitték a pénzt, és oda költötték el azokat a forrásokat, amelyeket az egészségügyben kellett volna elkölteni.
És hogy adjak egy jótanácsot önöknek: a következőnek, ha delegáció érkezik, és a valósággal akarják őket szembesíteni, javaslom, látogassák meg közösen a soroksári Ikeát, talán ott majd találkozhatnak egészségügyi dolgozókkal, mert a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórháznak ezen az osztályán nagy valószínűséggel a jövőben már nem fognak találkozni. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť