DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): Köszönöm a szót, elnök úr. Először is őszinte részvétem szeretném kifejezni elhunyt képviselőtársunk családjának.
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! Különleges nap a mai: még soha nem folyt Magyarországon ilyen felhajtás mellett, ilyen patinás épületben ilyen szánalmas oligarchaháború, mint amit önök itt most művelnek. Most is zajlik az a bizottsági ülés, ahol a szavazások előtti utolsó percekben kollektív szövegszerkesztéssel hegesztik a többszörösen alaptörvényellenes törvényjavaslatukat, holott egy lényeg lenne: a kormánypropaganda tilalma.
Leszögezem: az LMP az oligarchaháborúban nem vesz részt, viszont továbbra is várunk arra, hogy az Országgyűlésben ne a Fidesz, ne a Fidesz bandériuma, hanem az ország és a magyar emberek valódi problémáival foglalkozzanak.
Köszönöm a figyelmet. (Taps az LMP soraiban. - A Jobbik mögött helyet foglaló függetlenek tapsolnak.)
(11.40)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť