DUNAI MÓNIKA

Full text search

DUNAI MÓNIKA
DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm szépen a válaszát. Az ön válaszából is kiderült, hogy amikor a Fidesz-KDNP a családok támogatásáról beszél, akkor nemcsak a gyermekek támogatásáról, nemcsak a szülők támogatásáról, hanem a családot kiterjesztve a nagyszülők, az idősek és a nyugdíjasok támogatásáról is beszél, és nemcsak beszél, hanem tesz is.
Azt gondolom, hogy a Fidesz és a KDNP kormányzása garancia arra, hogy a nyugdíjak valóban megőrzik reálértéküket, sőt a gazdaság teljesítőképességének függvényében azok növekszenek. A rezsicsökkentésre is ez a kormány a garancia, a gyógyszerárak alacsony szinten tartására úgyszintén, az élelmiszerek áfájának csökkentésére és az Erzsébet-utalvány, valamint a nyugdíjprémiumok kifizetésére is. Elfogadom a választ.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť