DR. TAPOLCZAI GERGELY

Full text search

DR. TAPOLCZAI GERGELY
DR. TAPOLCZAI GERGELY (Fidesz): (Hozzászólását jelnyelvi tolmács közreműködésével teszi meg.) Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Csak néhány gondolat, és szeretném lezárni legalábbis a magam részéről ezt a vitát. Igen, én is figyeltem, és tudom, hogy Szilágyi képviselőtársam elmondta azt is, hogy megoldódott a mezügy, mégis fontosnak tartottam bővebb információval tájékoztatni képviselőtársaimat.
Elfogadom és természetes, hogy a Jobbiknak szakmai érvei vannak bármivel is kapcsolatban, most a sport területével kapcsolatban, de szerintem a sporttörvény módosításával vagy a sporttörvénnyel kapcsolatos vitában inkább helye lett volna ennek, mint ezen javaslat kapcsán. Én úgy gondolom, kár volt elrontani a jó hangulatot. Ha nem úgy kezdte volna képviselőtársam, hogy ha a Jobbik kormányra kerül, akkor szerintem nem kapott volna politikai felhangot a hozzászólása. Köszönöm.

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť