GAAL GERGELY

Full text search

GAAL GERGELY
GAAL GERGELY (KDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! A baloldal bukott politikusa, Czeglédy Csaba által működtetett bűnszervezet több milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek, és több száz diákot csapott be, akik a mai napig hiába várják az általuk elvégzett munkáért a bérüket. A baloldal kedvenc házi jogásza az általa felépített bűnszervezetet egyre nehezebben tudta tovább működtetni azt követően, hogy tavaly a Fidesz-KDNP által támogatott törvénymódosításnak köszönhetően a felnőttmunkaerő-kölcsönzők és az iskolaszövetkezetek is bekerültek a fordítottáfa-körbe.
A baloldal ezt a módosítást Brüsszelben megtámadta, ezért lett szükség a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és a felesége, Dobrev Klára segítségére. A nyilvánosságra került dokumentumok alapján az Altus Zrt. háromszor adott kölcsön Czeglédy Csabának rövid lejáratú kölcsönt, 60-90 millió forintot, ahogyan arról Dobrev Klára tanúként való meghallgatásán beszámolt. Dobrev Klára azt is mondta a meghallgatását követő sajtótájékoztatón, hogy másnak is adtak már kölcsön, mert szerinte a gazdagok kötelessége, hogy adjanak, ha hozzájuk fordulnak segítségért.
A Gyurcsány család valójában nem rászorultaknak segített, hanem a cégükön keresztül részt vett egy bűnszervezet további működtetésének finanszírozásában.
Tisztelt Államtitkár Úr! A Demokratikus Koalíció képviselői a csalássorozatot elítélő és a rászorulók kártalanítását szorgalmazó országgyűlési határozati javaslatot nem szavazták meg. Jogosan merül fel ezek után a kérdés: a Gyurcsány család a baloldal csaló jogászát rászorulónak tartja, az általa becsapott diákokat, munkavállalókat viszont nem? A fentiek alapján kérdezem tisztelt államtitkár urat, mikor fogja a Gyurcsány család tisztázni magát a Czeglédy-ügyben. Várom megtisztelő válaszát. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Noviny Arcanum
Noviny Arcanum

Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť

Arcanum logo

Arcanum Adatbázis Kiadó, popredný poskytovateľ obsahu v Maďarsku, začal svoju činnosť 1. januára 1989. Spoločnosť sa zaoberá hromadnou digitalizáciou kultúrneho obsahu, jeho triedením do databáz a publikovaním.

O nás Kontakt Tlačové správy

Languages







Noviny Arcanum

Noviny Arcanum
Zaujíma Vás, čo o tejto téme písali noviny za posledných 250 rokov?

Zobraziť